Ορέστης

Ο Πρόεδρος του σπιτιού, όπως τον αποκαλούν οι υπόλοιποι κάτοικοι. Σιδηρόπουλο ακούει, ανακύκλωση κάνει και συναυλία δεν χάνει. Ευγενικός, ευαίσθητος, με συνεχείς προβληματισμούς για την ζωή και πως αυτή θα μπορούσε να είναι καλύτερη για όλους μας. Ιδιαίτερα κοινωνικός και φιλόζωος.

Λήδα

Μια ψυχούλα αυτή, ήρεμη και ντροπαλή. Προσευχή της η κρυφή : να κερδίσει η Εθνική. Θεωρείται ο ‘εγκέφαλος’ του σπιτιού διαθέτοντας αστείρευτες γνώσεις και απίστευτη μνήμη πάνω σε διάφορα θέματα. Σκέφτεται πάντα πριν αποφασίσει. Δίκαιη, κοινωνική, και ιδιαίτερα φιλόζωη, νοιάζεται για τους ανθρώπους γύρω της και πάντα προσπαθεί με τον τρόπο της να τους στηρίξει.

Μάκης

Στο δωμάτιο του σαν θα μπεις, βλέπεις πως είναι ΑΕΚτζής. Έχει γνώσεις για οτιδήποτε γίνεται στον χώρο του αθλητισμού , εφόσον είναι και ο ίδιος αθλητής στην ομάδα Boccia. Παίρνει μέρος σε αγώνες κάθε χρόνο και έχει λάβει πολλές διακρίσεις. Την ομάδα θα μαζέψει και το πιο in μαγαζί για βόλτα με την παρέα θα επιλέξει. Είναι ο ισορροπιστής της ομάδας και αυτός που παρεμβαίνει πάντα όταν υπάρχουν διαφορές, προκειμένου να φέρει την ηρεμία στο σπίτι.

Δημήτρης

Ακούει πάντα λαϊκά , τραγουδάει και γελά. Ως τον φούρνο που θα πάει με όλη την γειτονιά μιλάει. Διαθέτει αστείρευτο χιούμορ και ευγένεια με τους ανθρώπους γύρω του. Έχει πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και αγαπά τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο , διαθέτοντας πάρα πολλές μουσικές γνώσεις.

Γιώργος Ωραιόπουλος

Έχει υπέροχη φωνή, αγαπά την μουσική και στα γλέντια πάντα το μικρόφωνο κρατεί. Της ομάδας ματς δεν χάνει, ότι κι αν κάνει. Είναι κοινωνικός και θέλει πάντα να προσφέρει στους γύρω του με όποιον τρόπο μπορεί, προσπαθώντας να παρέμβει με την φωνή της λογικής όταν υπάρχουν διαφορές.

Γιώργος

Σιωπηλός και γνωστικός, το computer του κοιτά, τα λουλούδια θα φροντίσει και τα δέντρα θα ποτίσει. Ευαίσθητος, ευγενικός, προσέχει την υγεία και την διατροφή του. Ενδιαφέρεται για ιατρικά και επιστημονικά θέματα και συλλέγει άπειρες πληροφορίες. Δεν του αρέσει να επιβαρύνει τους γύρω του με δικά του προβλήματα και προσπαθεί καθημερινά να γίνει όσο πιο ανεξάρτητος γίνεται.

Ευαγγελία

Όπου πάρτι και χορός πάντα βρίσκεται εμπρός και θα πάει στην αγορά για αρώματα και καλλυντικά. Αγαπά ιδιαίτερα το καλό φαγητό, τα γλυκά, τις βόλτες και τα ψώνια. Πάντα θα προσφέρει την βοήθεια της στους γύρω της ακόμη και αν δεν της ζητηθεί.

Χριστιάνα

Ζωηρή και γελαστή βόλτα στο τετράγωνο θα βγει. Θα μιλήσει στα αγγλικά, θα φτιάξει νοστιμότατα γλυκά. Τα βιβλία αγαπά και δανειστική βιβλιοθήκη έφτιαξε για όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα ευαίσθητη, δεν ανοίγεται εύκολα και δεν εκφράζει πάντα αυτό που θέλει, όσον αφορά τις δικές τις ανάγκες. Παρόλα αυτά όταν αισθάνεται ασφάλεια στον χώρο της μεταμορφώνεται σε μια έντονη προσωπικότητα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Από την ίδρυση της, πριν από 40 χρόνια, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών έχει χαράξει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΦΩΤΕΙΝΗ»;

Ένα δικό μας σπίτι όπου συμμετέχουμε ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων και όπου οι επιθυμίες, ανάγκες, επιλογές και απόψεις μας βρίσκουν ανταπόκριση.

Ένα σπίτι όπου με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την καθημερινή μας ζωή και χτίζουμε ένα μέλλον με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

elliniki dimokratia ypourgio ygeias epixeirimatiko programma espa euro

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Πνευματικά δικαιώματα  © 2014 ΣΥΔ ΦΩΤΕΙΝΗ, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος