Στις 20 Ιουνίου 2014 υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ Ημερίδα με θέμα «Ζώντας στη ΦΩΤΕΙΝΗ».

Η Ημερίδα οργανώθηκε για να γιορτάσουμε τα δύο χρόνια λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΩΤΕΙΝΗ». Οι διαμένοντες και οι γονείς τους, το προσωπικό και οι εθελοντές της ΣΥΔ ΦΩΤΕΙΝΗ παρουσίασαν, μέσα σε ένα βαθύτατα ανθρώπινο κλίμα, όλη την εξέλιξη της Στέγης από την γέννηση μέχρι σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Nα γιορτάσουμε μαζί τα δύο πρώτα χρόνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΩΤΕΙΝΗ»!

«Για να γιορτάσουμε μαζί τα δύο πρώτα χρόνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΩΤΕΙΝΗ» και την ολοκλήρωση της Πράξης: ΦΩΤΕΙΝΗ-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης 8 ατόμων στην Αθήνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και οι διαμένοντες και το προσωπικό της Στέγης σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα: ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, ώρα 09.00–15.00, στην Πόρτα Ανοιχτή (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη)»

Κατεβάστε το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δείτε την πρόσκληση

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Από την ίδρυση της, πριν από 40 χρόνια, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών έχει χαράξει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΦΩΤΕΙΝΗ»;

Ένα δικό μας σπίτι όπου συμμετέχουμε ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων και όπου οι επιθυμίες, ανάγκες, επιλογές και απόψεις μας βρίσκουν ανταπόκριση.

Ένα σπίτι όπου με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την καθημερινή μας ζωή και χτίζουμε ένα μέλλον με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

elliniki dimokratia ypourgio ygeias epixeirimatiko programma espa euro

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Πνευματικά δικαιώματα  © 2014 ΣΥΔ ΦΩΤΕΙΝΗ, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος